Sila Tgalkan LINK anda Disini

Thursday, February 10, 2011

To My Follower

Posted by Nurul Atiqah at 5:38 AM
Salam....:)

to MY FOLLOWER....Thank a lot 4 ur support...Alhamdulilah..setakat ne follower saye dah mencapai 48 org..bukan senang untuk dapatkan follower sbnyk tuh..Saye ne seorg blogger..masih belajar tentang ilmu blog ne..Sekarang tengah mencari ilham nak update entry yang best2 ne..supaya pengunjung blog yang laen tertarik dengan entry yang saye update ne..Bukan senang tuk nak dapatkan ilham untuk membuat entry yang best ne..Lau bleh,saye nak blajar tentang ilmu blog dengan bloger yang lebih berpengalaman dari saye lagi...
Tolong support saye oke..saye menghargai org yang selalu komen benda yang baek2 ne...Komen yg membina dan membuat benda yang terbaik lagi dari sebelum ne....

3 comments:

Fairus Bin Mamat on February 10, 2011 at 5:54 AM said...

HARAP LEPAS NI DAPAT LEBIH RAMAI FOLOWER.. TAKPE.. PELAN2 KAYUH.. :)

a n a . i z z t y on February 10, 2011 at 5:55 AM said...

hehehe....thanks for being my follower too.. :)

hehe...selalu jugak singgah blog Tiqah nie... :)

sama2 kita tingkatkan lagi blog kita ok :)

Nurul Atiqah on February 10, 2011 at 6:02 AM said...

thanks korang..atas sokongan...same2 kite menimba ilmu...

 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise