Sila Tgalkan LINK anda Disini

Thursday, June 30, 2011

Kisah Tok Bomoh

Posted by Nurul Atiqah at 7:01 AM 0 comments Links to this post
  Salam kepada ahli blogger yang lain..sudah lama saye tidak update blog kesayangan sye ne..biasa lah..sye sibuk belajar sekarang ne...almaklum lah nak jadi pelajar dekan sem ne..hikhik...sepanjang sye x update blog ne..bnyk lah benda yang berlaku di sekeliling saye ne..baru-baru ne class mate sye ada hilang duit...duit tu duit ahli kelas sya..memang terkejut lah bila dengar duit tu hilang..sbb duit pon bnyk rm ugak lah...sye pon tergamam gak bila class mate cerita depan kitaorg classmate yang lain ne...lepas tu kan ada member lelaki yang usulkan pegi jumpa tok bomoh.huh...saye lagi terkejut..ape ne nak pakai bomoh-bomoh ne...lepas tu,class mate yang lain pon pergi lah jumpa tok bomoh tu..mula2 g jumpa tok bomoh tuh.tgk cam gaya mcm tok bomoh x menjadi...entah lah..nak percaye pon susah main nga tok bomoh ne.....
    Pada malam tuh..saye tanye lah member,ape cerita pasal bomoh-bomoh ne....miember sye pon cakap lah..pada malam tuh,"benda tu akan mencarik sape yang curik duit tu"...huhu..naik bulu roma sye bila member cakap mcm tuh..dah lah malam tu angin sepoi2 bahasa...member sye sendiri pon takut sebab ne pon first time dy main bomoh- bomoh..tapi saye pelik lah..kenape ek budak u ne suka main bomoh2 lau ada benda hilang ke...setiap pelajar ipta mesti akan pakai perkhidmatan bomoh...tapi x semua lah....tapi smpai sekarang benda ne x menjadi..hehehe..kiranye bomoh ne tak boleh dipercayai...kan..kan....korang percaya x kat bomoh2 ne.....ape pon no kepada tok bomoh yangg x menjadi:)
 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise