Sila Tgalkan LINK anda Disini

Wednesday, May 4, 2011

mimpi

Posted by Nurul Atiqah at 11:00 PM
selamat tengahari....korang nak tau x,semalam aq mimpi aq mengandung..aq x tau lah kenape aq mimpi cam tu..aq pelik la sebab aq ne belom kawin lagii..tapi dah mimpi aq ne tengah mengandung...semalam aq mimpi aq mengandung perut tu dah mcm 9 bulan..perut dah menonjol sangat2....entahlah..kadang-kadang aq xpercaye sangat kat mimpi ne...tadi aq try search kat google,tafsiran mimpi mengandung ne,hasilnye lau kite mimpi kite tengah mengandung,orang cakap kite ne murah rezeki dan membawa keuntungan yang besar..alhamdulilah lau mimpi itu betol...ehehehe....lau korang mimpi cam tu,alhamdulilah lah..harap2 mimpi korang tuh membawa keuntungan kepada korang:)

0 comments:

 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise