Sila Tgalkan LINK anda Disini

Thursday, May 5, 2011

Bosan:(

Posted by Nurul Atiqah at 9:52 PM
Bosan..bosan..bosan...perkataan tu  je lah yang keluar dari mulut aq ne...padahal berlambak je kerja umah nak buat..tapi malas punye hal lah ne..nak update blog panjang2..kang mengarut dan mencarut lak..ahahaha...iye ke...tapi aq xpenah lagi lah nak mencarut dan mengarut dlam blog aq ne..harap2 xkan terjadi lah...biar lah..lau nak marah sekalipon,tolong lah jangan mencarutt..aq paling benci lau naek keta dengan orang yang suka mencarut ne....sakit telinga aq beb..lau keta depan lambat sikit mencarut..kesian kat driver keta depan..kebanyakan driver perempuan lah yang paling ramai yang cam ne...aq lau nak marah sekalipon,aq senyap je..sebab tu aq bosan lau naik keta nga driver yang cam ne..buat tambah dosa aje kannn.....Skang ne kan aq tengah menjalani cuti sem selama sebulan..huhu..aq x prepare ape2 nak wat selama cuti ne..aahha...Tapi lau aq duk kat umah,tugas aq seharian ialah jadi suri rumah tangga lah..hehehe..aq suka memasak tauu...bosan2 aq akan mengadap fesbuk ka..blogg ka..lau blogg sebenarnye aq tak tau nak tulis pasai ape..sebab tu blog aq sentiasa sunyi..xde pengunjung sangt..aq tak tau nak tulis ape..korang tolong lah bagi idea..blog aq ne mcm x bermaya je..nmpak cm simple je..tapi x pe lahh..tengahari ne aq nak wat entry pendek2 je...sebab aq bosan..bosan nga sume ne...arggh..hahahha....bubyyee

1 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine on May 6, 2011 at 12:52 AM said...

xleh dok melaka la cm ni.. kat melaka lagi ramai orang kuat mencarut.... hahaha

 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise