Sila Tgalkan LINK anda Disini

Saturday, February 26, 2011

Sabar Itu separuh daripada iman

Posted by Nurul Atiqah at 2:38 AM
Salam....
     Teman-teman sekalian,bukan susah untuk menjadi susah,bukan senang untuk menjadi senang tau tau...Korang pikir la ape makne disebalik ayat ne...Lau korang nak berjaya,korang kena lah sabar.Sabar itu separuh daripada iman tau..Korang kena la ingat sume tu..Lau korang nak berjaya,korang kena usaha bermula dari bawah je..Tiada orang yang sempurna 100% ne..Tuhan jadikan kite seorang hamba yang lemah...Kita datang dari tempat yang hina tau...Oleh itu kite patutlah taat kepada Allah yang mencipta kita ne...
       Sekarang aq amik situasi aq ne yang ingin berjaya dalam dunia blog ne..Walaupon aq rase kadang2 ada gak perasaan putus ase,tapi berbekalkan semangat yang sesetngah bloger lain bagi kat aq supaya keep in touch lam blog ne,aq bersabar je..jangan ada perasaan putus asa lam diri anda tuh...Walaupon aq tau nak berjaya agak susah,kena berusaha sikit...
        Walaupon aq ne blogger baru,kadang aq amik ilmu pasal blog ne dengan blogwalking kat blog blogger yang dah agak pro seperti Ben Ashaari dan Borak Kosong  ne...Selalu lah jugak aq pergi kat blog dyorg tuh...Banyak ilmu jugak yang aq dapat dan aq akan manfaatkan dengan lebih baik..Macam blog laen pon aq tengok banyak gak ilmu yang ada..Yang baek aq amik dan yang buruk aq x amik..hehehe...Rupaya seronok masuk dunia blog ne..Setiap blog masing2 ada kreativiti sendiri..Ada yang colourful,ada yang lambat loading dan sebagainye....:) ape pon keep in touch yer korangg sume..Harap korang dapat bagi tunjuk ajar kat aq ne:)

0 comments:

 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise