Sila Tgalkan LINK anda Disini

Friday, February 25, 2011

Kenapa Follower saye dah berkurang???

Posted by Nurul Atiqah at 8:37 AM
salam....
       saye nak tnye pendapat korang tentang blog saye..adakah ia menarik.?adakah entry yg best?..adakah entry yang membosankan?...macam mane nak dapatkan pembaca yg setia nga kita?..Macam mane nak tingkatkan trafik yang tinggi lam blog kite???
        Kadang2 naek fedup sye bila fikir sume tuh..semua bercampur lam satu..masalah peribadi pon ada...tapi sye xkan citer masalah peribadi kat blog saye ne..Sbb sye tau korang bukannye nak bace sangat pon..kan..kan..Saye sebenarnye xde idea nak wat entry yg best2.Huhuhu..xde idea nak bagi entry yang best...Kadang2 saye ne mudah sangat putus asa..Saye suka berbloging,tapi xde ilmu pasal blog ne..Alahai..
Kasihan kan saye ne...Saye cuba gak menerokai dunia blog ne..Saye bermula dari bawah..maybe saye kena bnyk2 bersabar...Saye selalu gak blogwalking kat blog blogger ygg laen...Dyorg punye entry sume best blake..
          Nk memiliki sesebuah blog tu kena pandai mengarang kah...Satu persoalan dalam minda saye ne??
Sebenarnye saye ne x suka mengarang kot..huhu...tapi bila ada org ada blog,saye pon nak ada blog ugak...
huhu...nak ikut org..memang le canggini jadinye....

1 comments:

a n a . i z z t y on February 25, 2011 at 9:28 AM said...

honestly dari ana...blog tiqah ok...just..sometimes la..tiap kali ana masuk sni, entry tiqah mostly pasal info...blogger / readers nie nak tahu hal2 kehidupan tiqah...bercerita hal kehidupan x bermaksud ceritakan masalah peribadi..no...ianya secara spontan..just be yourself..jangan ikut org..kita x akan sama dengan org dear...dlu entry ana pon mengarut jugak..nak dpt follower yg ramai, and ada org jenguk blog, simple je..entry tu jangan la hari2 info..info..info...sometimes orang akan berfikir "eh..dia nie berblogging just nak letak info2 mcm tu??..baik tak payah"..tak salah nak bagi info mcm tu sayangg..tapi diselang seli kan...satu entry pasal tiqah pergi shopping ke..then entry satu lagi, buat la macam tiqah jumpa artis ke...apa2 je..anggap blogger2 lain nie kawan tiqah...share everything..tp hal2 peribadi, cintan cintun nie mmg ana x galak kan.. :)

keep it up..i know u can do it...

this is my 20cent opinion :)

 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise