Sila Tgalkan LINK anda Disini

Sunday, February 20, 2011

Cara-cara nak mengetahui blog kita ne ada virus ke x???

Posted by Nurul Atiqah at 8:54 AM
salam...
hehe.sorilah..dah beberape hari aq x update entry kat blog kesayangan aq ne..
aq baru je balik dari kem ne..fuhh letih emang la letih,tapi best dan seronok..macam2 aq dapat mase kat kem kelmarin dulu...
tapi pasal kem tu,aq kan citew kemudian,skang ne aq nak citer tentang virus kat blog kite ne..
mane lah tau kot2 ada virus kat blog kite ne,kite x tau sbb virus ne bukannye bley kite nampakkan..
lau nmpk nga mata kasar,rasenye dah lame kite amik btangg penyapu halau virus tuh.hahaha..
cara2 macam ne...
korang bukak laman web khas dy ne..haha..

Lepas tuh ikut la step dy..
kat insert tu korang tulis lah url blog korang:)

Inilah hasilnye setelah aq mengskankan blog aq ne...:)
yahooooo..blog aq bebas dari virus:)
ohyeahhh...
harap korang mencuba okey:)

0 comments:

 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise