Sila Tgalkan LINK anda Disini

Friday, January 21, 2011

Saye tade kerja.....

Posted by Nurul Atiqah at 1:24 AM
salam...
              
            hahaha....saye memang la xde kerja an..sebab saye masih student lagi.....:)
saye ingat nak cari kerja untuk penambahan modal di dalam bank saye yang makin hari makin berkurang...
sekarang saye masih pikir...apekah perkerjaan yang paling sesuai untuk saye??
  1. adakah sesuai jadi tukang jaga kaunter kat mcd??
  2. adakah sesuai jadi tukang jaga kaen kat supemaket??
  3. adakah sesuai jadi tukang sapu kat kfc ke???
  4. adakah sesuai jadi bussineswoman part time jual topap kat hostel???
  5. Adakah sesuai jadi tukang kutip tin tepi jalan???
hahahhaa...banyak sangat pekerjaan yang aq pikir ne..tapi x tau yg mane tebaik...
biasala kan..sbgai student kena la carik duit lebih an...xkn la nk berharap kat parent semata2 an..
ape2 pon..nanti sye akan pilih pekerjaan yg baek punye untuk saye...
lau bekerja tido 24 jam,x dapat hasil gak an...
orang yang xde kerja akan cari keja,orang yang dah ada kerja akan selalu mengelak dari buat kerja kan...
pikir2 kan lah...:)

0 comments:

 

Miss TiqaH punye BLOG Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Angry Birds Merchandise